New Era's valpar

Häng med på en spännande resa och följ New Era's valpar från de ligger i mammas mage till de flyttar till sina nya hem.

Valpflytt och födelsedag

Allmänt Permalink6
Dagen böjade med frukost och sedan blev det nedflyttning av E-kullen. De är nästan 3 veckor gamla nu och valplådan i valprummet börjar bli för liten. De börjar bli små indivier och det ska bli så roligt att få lära känna dem. Nu börjar den roliga tiden.
 
 
 
 
 
 
 
F-kullen får vänta lite med att flytta ner. Jag tror att det blir på fredag. Då är även de tre veckor gamla. De är så försikomna och tidiga i sin utveckling.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi har fått bilder på Zamoras härliga valpmage. Nästa helg kommer hon till oss. Då har hon två veckor kvar till valpning. Så spännande.
 
 
Till lunch blev det korvgrillning. Så mysigt och gott. Jag älskar att vara ute och att äta ute.
 
 
 
 
 
Xena och Hallon lämnar valparna längre och längre stunder nu. De kan vara ute i trädgården med oss en timma, gnaga på ben, gräva i komposten leka med leksaker och njuta av solen. Sedan måste de in till valparna och ge di och äta mat.
 
 
Rico, Diego och Tess fick en härlig långpromenad i solen. Det blåste en isande kall vind, men låg man ner i en slänt mot solen så var det riktigt skönt.
 
 
Den här hittade Tess på promenaden.
 
 
 
Hon förstod inte skillnaden i ätbarhet mot det matte serverar ibland....
 
 
Så var det ju det här med födelsedag.....Jag fyller år idag och i vår familj får man bestämma vad man vill göra hela dagen. Förutom att ta hand om valpar och hundar, tog vi en tur i skogen med våra nyinköpta moutenbikes. Jag kan inte minnas att det var så här jobbigt när jag körde mountenbike i skogen senast, alltså för typ 15 år sedan.
 
 
Nu är våren på G på allvar....
 
 
 
 
 
Till top