New Era's valpar

Häng med på en spännande resa och följ New Era's valpar från de ligger i mammas mage till de flyttar till sina nya hem.

6 veckor gamla och ute för det mesta

Allmänt Permalink3
Valparna är ute hela dagarna och leker i valphagen. Vädret är fantastiskt och vi njuter i fulla drag. Valparna har testat ben för första gången. Oj vad det var gott!
 
 
Vi har också haft barnbesök. Jätteroligt tyckte valparna som var så modiga och framåt.
 
 
Nya miljöträningssaker har inhandlats. Filmer kommer på FB.
 
 
Valparna har nu fått sina stamtavlenamn. Hanens namn har anknytning till valparnas pappas namn och tikarnas namn har anknytning till mammas namn. Skapare av dessa fina namn är Sodas matte Erika. Tusen tack för hjälpen! Du är så bra på att spruta ur dig fantastiska namn.
 
 
Förberedelserna har startat för valparnas flytt till sina nya hem. Pälsvårdssaker är införskaffade från Parma. Tillsammans med vahphalsband och sele är valparna välförberedda för flytt om knappt 3 veckor.
 
 
Från Agria djurförsäkring har vi också fått fina valpkit, en liten valpfilt och en febertermometer får valparna med sig hem.
 
 
Nu är det otoligt varmt ute. Mina hundar är dåliga på att dricka så det gäller att lura i dem vätska på alla sätt. Grönsaksmos med mycket grönsaksvatten och skaldjur hjälper vätskebalansen. En del vattenmelon blir det också.
 
 
Mys med husse innan sänggående.
 
 
Skön sovstil!
 
 
Idag hade kenneln besök av en kennelkonsulent från Svenska Kennelklubben! Jag måst bara lägga upp den avslutande meningen hon skrev på sitt protokoll. De orden värmde hjärtat kan jag lova!
 
 
Exklusivt för dig Erika kommer har en liten bild som jag vet att du kommer uppskatta!!!
 
 
Till top