New Era's valpar

Häng med på en spännande resa och följ New Era's valpar från de ligger i mammas mage till de flyttar till sina nya hem.

Hängmattehäng och vårkänslor

Allmänt Permalink1
Vilken fantastisk morgon! Strålande sol från klarblå himmel och uppe med tuppen, eller faktiskt innan tuppen. Redan 05.45 för att vara exakt. Mata vuxna hundar, mata valpar, sanera valphagar, promenera vuxna hundar och frukost i solen den första av fyra lediga dagar. Lediga och ledig... I alla fall ledig från skolan och trimmet. Nu är det nedräkning. Bara 10 arbetsdagar kvar på skolan sedan ett långt sommarlov ända till terminstart 20 augusti.
 
 
På dagens agenda var tvätt av båt och husvagn, tvätta dnynor till utesoffan och träffa valpköpare till G-kullsvalparna.
 
 
Här kommer en bildkavalkad av G-kullsvalparna som nu blivit varma i kläderna ute.
 
 
Många olika underlag finns i valphagen ute. Både presenning, hårdplast, korrugerad plåt, gräs, lera, berg, cement, trä, grus, järn, galler och vatten. Det är viktigt att valparna får vänja sig vid många olika underlag för att i framtiden klara dessa saker. Också viktigt för er valpköpare att fortsätta denna träning när ni får hem valpen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En skön paus i hängmattan hann vi med. Alla är inte lika övertygade om att det är tryggt och säkert att ligga i hängmattan men några är modiga.
 
 
 
Xena och Rakel tyckte det var skönt att gunga lite med oss.
 
 
Sedan dax för lunch ute i gröngräset. Näringssoppa med rostbröd.
 
 
Det händer mycket med H-kullen nu. De är så roliga att hänga med och de börjar verkligen ta kontakt med oss och leka lite försiktigt med varandra.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I veckan har vi haft pälsvårdsträff med E2- och F2-kullarna. Så häligt att få träffa alla igen och det är bara två veckor kvar till valpkursen börjar. Då träffas vi alla igen. Ser verkligen fram emot detta.
 
 
Husse och Rico planerar middagen tillsammans genom att leta bra recept på telefonen. Hoppas det blir något gott....
 
 
 
Till top