New Era's valpar

Häng med på en spännande resa och följ New Era's valpar från de ligger i mammas mage till de flyttar till sina nya hem.

New Era's I-kull

Allmänt Permalink2
Nu är det dax att väcka bloggen till liv igen. Det var nästan ett år sedan förra kullen och nu är det dax för New Era's 34de kull att få ta plats här.
Idag är det exakt två veckor kvar till beräknad nedkomst och jag vet att det är fler med mig som väntar med spänning.
Häng med på I-kullens spännande resa här på valp-bloggen!
 
Valplådan står på plats. Lite skamfilad och stött är den men den har gjort sitt jobb med 33 kullar och den hänger med ännu
 
 
Den står i vårt kombinerade valprum/arbetsrum/gästrum på övervåningen. Här kan tiken få sina valpar i lugn och ro och här bor hon med sina valpar första tre veckorna.
 
Soda har varit hos oss 1,5 vecka redan och har kommit in i flocken och våra rutiner för länge sedan. Hon är en så otroligt cool hund som bara flyter in i hundgänget och triv som fisken i vattnet.
 
 
Så här ser man ut när man stoppar ner huvudet i löven och bara plöjer framåt så alla löv fastnar.
 
 
Ni ska inte tro att detta bekymrade henne det minsta. Hon fortsatte bara promenaden medan löven sakta men säkert trillade av ett och ett. Hon är ganska tokig den här tjejen och helt orädd för allt.
 
Idag har vi jobbat i trimmet på förmiddagen, varit på Gubbängsfältet och tränat två hundar som har bokat privatträningstid, tagit en promenad där efteråt och softat i solen på altanen. Äntligen lite värme....
Till top